StudyKings StudyKings Meld jezelf aan
Onze diensten

Minor in Amerika

Altijd al gedroomd om een deel van je studie te volgen aan een Amerikaanse universiteit of college. Kijk dan snel wat StudyKings te bieden heeft.

Waarom een minor in Amerika?

Op dit moment ben je bent een opleiding gestart in Nederland en begint een buitenlands avontuur te kriebelen. Niet voor een complete studie. Nee, een minor in Amerika is een uitstekende optie! Een minor in Amerika is veel meer dan een keuze voor een vrij deel in je opleiding.

Veel meer dan alleen een minor

Met een minor in Amerika verbreed je niet alleen je kennis en studiemogelijkheden maar je leert ook enorm veel op persoonlijk gebied. Je vertrekt naar de andere kant van de wereld, gaat op jezelf wonen, krijgt les in een andere taal, wordt zelfstandig en snel volwassen. Dit alles in een georganiseerde en veilige omgeving.

Beleef

Dive into the land of the opportunities en verbreed je horizon. Zit niet alleen in het klaslokaal maar ontdek wat Amerika te bieden heeft. Ga op campus naar de verschillende sporten kijken die de school te bieden heeft en dompel je onder in de unieke sfeer van de American college sports.

Go for it!

Een avontuur in Amerika is dichterbij dan je denkt!

Meld je aan!

Ben jij er klaar voor?

Persoonlijke benadering en begeleiding staat bij ons altijd voorop.

Samen met StudyKings zit jij volgend semester achter de Amerikaanse schoolbanken. Door onze persoonlijke begeleiding ga jij goed voorbereid op pad.

Whatsapp met Paul de Koning

Ready?

WhatsApp met Paul

Wil jij op de hoogte blijven?

Wekelijks sturen we je toffe scholen
en leuke succesverhalen. 📬

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1
Whatsapp-StudyKings
StudyKings Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.