StudyKings StudyKings Meld jezelf aan
Onze diensten

Taalreis naar Amerika

Met een taalreis verbeter jij je op gebied van Engelse vaardigheid én beleef je het avontuur van studeren aan een college of universiteit in Amerika!

Een combinatie van twee werelden

Wil jij de meester worden in de Engelse taal? Wacht niet langer en stap op het vliegtuig naar Amerika. Waar leer je de Engelse taal beter dan op een Amerikaanse college of universiteit? Woon op campus in een veilige omgeving, spreek dag en nacht de Engelse taal. Wedden dat je binnen een aantal weken droomt in het Engels?

100% focus op Engelse taal

Met een taalreis duik je voor de volledige focus in de Engelse taal in een internationale omgeving. Je medestudenten hebben dezelfde focus en zijn veelal internationaal georiënteerd. Samen met andere, buitenlandse studenten, vorm je al snel een hechte vriendenclub. Voor je het weet maak je vrienden uit alle hoeken van de wereld.

Woon, eet, leef, beleef!

Het blijft niet alleen bij het studeren. Ga op avontuur en verken de stad en omgeving. Amerika heeft veel leuks te bieden op gebied van cultuur, taal en sport. Persoonlijke ontwikkeling staat voorop tijdens je taalreis.

Vul je rugzak

Vul jij je rugzak met een taalreis in Amerika? Meld je aan en laat je informeren naar de mogelijkheden.

Meld je aan!

Ben jij er klaar voor?

Persoonlijke benadering en begeleiding staat bij ons altijd voorop.

Samen met StudyKings zit jij volgend semester achter de Amerikaanse schoolbanken. Door onze persoonlijke begeleiding ga jij goed voorbereid op pad.

Whatsapp met Paul de Koning

Ready?

WhatsApp met Paul

Wil jij op de hoogte blijven?

Wekelijks sturen we je toffe scholen
en leuke succesverhalen. 📬

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1
Whatsapp-StudyKings
StudyKings Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.