StudyKings StudyKings Meld jezelf aan
Onze diensten

Associate Degree in Amerika

Ben jij geïnteresseerd om binnen twee jaar een diploma, internationale ervaring en herinneringen voor je leven in de pocket te hebben?

Wat is een Associate Degree?

Een Associate Degree (As.D) is het diploma dat je ontvangt van een Amerikaanse Community of Junior College na het afronden van een 2-jarig hoger onderwijs studieprogramma.

Behaal je diploma in twee jaar!

Het niveau van deze opleiding ligt op een vergelijkbaar niveau als het Nederlandse HBO, maar door deze in Amerika te volgen krijg je er een prachtige buitenlandervaring, internationale vrienden en contacten bij én kan je zelfs doorstromen naar een University om hier binnen 2 jaar je Bachelor’s Degree te behalen.

Flexibele toelating

Een Associate Degree wordt doorgaans op Community en Junior Colleges uitgereikt. De toelating voor deze opleiding zijn minder streng en het diploma is sneller te behalen dan een volledige Bachelor’s Degree op een College of University. In sommige gevallen kan het ook iets goedkoper uitvallen.

Let’s go!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over jouw mogelijkheden voor een Associate Degree in de States?

Meld je aan!

Ben jij er klaar voor?

Persoonlijke benadering en begeleiding staat bij ons altijd voorop.

Samen met StudyKings zit jij volgend semester achter de Amerikaanse schoolbanken. Door onze persoonlijke begeleiding ga jij goed voorbereid op pad.

Whatsapp met Paul de Koning

Ready?

WhatsApp met Paul

Wil jij op de hoogte blijven?

Wekelijks sturen we je toffe scholen
en leuke succesverhalen. 📬

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1
Whatsapp-StudyKings
StudyKings Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.