StudyKings StudyKings Meld jezelf aan
Onze diensten

Bachelor in Amerika

Bacheloropleidingen zijn de meest gekozen opleidingen van de Verenigde Staten, door de hoge academische waarde en brede spreiding van vakken om een bachelor’s te halen. Iets voor jou?

Wat is een Bachelor’s Degree?

Een Bachelor’s Degree wordt uitgereikt aan studenten die een undergraduate programma op een Amerikaanse College of University afronden. Als internationale student heb je na het volgen van een Bachelor’s opleiding in de States een zeer sterk diploma, spreek je vloeiend de Engelse taal en heb je in deze jaren een internationale netwerk opgebouwd.
Kortom, een uitstekend CV om een kickstart te geven aan je (internationale) carrière.

Kan ik mijn huidige studiepunten meenemen naar Amerika?

Jazeker kan dit! Misschien heb je altijd gedacht een nieuwe studie te moeten starten in de Verenigde Staten. Dat is onjuist. Mocht je al gestart zijn met een bachelor opleiding in Nederland, kunnen je Europese studiepunten (ECTS) omgezet worden naar het Amerikaanse systeem. Hiermee kun je dus je studie vervolgen in de States! Geen studievertraging dus…

Weet je niet precies wat je wilt studeren?

Geen enkel probleem! In het Amerikaanse onderwijssysteem is het relatief eenvoudig te switchen binnen opleidingen. Weet je niet precies welke exacte opleiding je wilt volgen? Neem de tijd om dit te onderzoeken in het eerste studiejaar en door vakken te volgen bij diverse faculteiten. Na het eerste jaar óf zelfs het tweede jaar kun je alsnog specialiseren in de richting die jij wenst.

What are you waiting for?

Wij helpen jou op weg naar de school van jouw dromen! En niet alleen dat… Ook in de Verenigde Staten blijft StudyKings je volgen. Sterker, we begeleiden jou en je ouders tijdens je tijd in de Amerikaanse studiebanken. Wij leren je graag wat beter kennen in een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Meld je aan voor een kennismaking!

Ben jij er klaar voor?

Persoonlijke benadering en begeleiding staat bij ons altijd voorop.

Samen met StudyKings zit jij volgend semester achter de Amerikaanse schoolbanken. Door onze persoonlijke begeleiding ga jij goed voorbereid op pad.

Whatsapp met Paul de Koning

Ready?

WhatsApp met Paul

Wil jij op de hoogte blijven?

Wekelijks sturen we je toffe scholen
en leuke succesverhalen. 📬

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1
Whatsapp-StudyKings
StudyKings Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.