StudyKings StudyKings Meld jezelf aan
Onze diensten

Elite Student in Amerika

Heb jij de brains om op de beste universiteiten ter wereld te studeren? Do you have what it takes? Wij helpen je!

Best of the Best

Iedereen heeft wel ooit gehoord van Yale, Harvard, Princeton of Brown University. Ze behoren tot de allerbeste universiteiten van de wereld. Met een Bachelor’s of zelfs een Master’s Degree van één van zogenaamde ‘Ivy League’ of ‘Public Ivy’ universiteiten heb jij een diploma in handen dat wereldwijd te boek staat als het beste ter wereld. Met een diploma bij een van ’s werelds beste scholen gaan deuren open waar deze voor anderen gesloten blijft.

Hoe word ik geaccepteerd door ’s werelds beste scholen?

Wist je dat Princeton een acceptance rate heeft van slechts 5,6%. Dit wil zeggen dat van alle 100 studenten die zich aanmeld bij Princeton er slechts 5 worden aangenomen. Dat is dringen geblazen…

Om in aanmerking te komen voor een plek in de meest prestigieuze schoolbanken van de wereld moet je van goede huizen komen. StudyKings helpt je stap voor stap zodat dromen transformeren naar werkelijkheid. Één tip? Begin op tijd.

Wie gingen je voor?

It is definitely worth it! Een opleiding volgen bij de beste scholen ter wereld betekent meer dan alleen je lessen volgen. Niet alleen krijg je les van de beste professoren, je studeert samen met de beste studenten der aarden. Een zeer waardevol netwerk.

Zo zijn Elon Musk (Tesla), John F. Kennedy (35th president), Larry Page (Google), Reed Hastings (Netflix) en Phil Knight (Nike) allen afgestudeerden van Stanford University in California.

Het startsalaris na afronding van een bacheloropleiding bij een elite university ligt tussen de $80,000 en $120,000 per jaar.

Do you have what it takes?

Denk jij dat je geschikt bent voor het hoogste academische niveau van ter wereld? Look no further, wij bij StudyKings begeleiden jou graag naar de beste scholen ter wereld.
Meld je aan en doe de assessment.

Meld je aan!

Ben jij er klaar voor?

Persoonlijke benadering en begeleiding staat bij ons altijd voorop.

Samen met StudyKings zit jij volgend semester achter de Amerikaanse schoolbanken. Door onze persoonlijke begeleiding ga jij goed voorbereid op pad.

Whatsapp met Paul de Koning

Ready?

WhatsApp met Paul

Wil jij op de hoogte blijven?

Wekelijks sturen we je toffe scholen
en leuke succesverhalen. 📬

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1
Whatsapp-StudyKings
StudyKings Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.