StudyKings StudyKings Meld jezelf aan

Tussenjaar in Amerika

Wil jij avontuur? Een tussenjaar in de States is een life changing experience!

Gap year in de States:

Waarom?

Ben je nog niet klaar voor een een geheel studietraject maar sta jij wel al te popelen om te proeven aan het studentenleven? Waar kan je dit beter doen als de Verenigde Staten!?

The benefits

In je tussenjaar kun je voor één of twee semesters een vak naar keuze studeren aan een Amerikaanse college of university. Na dit jaar beheers je vloeiend de Engelse taal en maak je onderdeel uit van een internationaal netwerk van vrienden. Bovendien leer je veel van jezelf. Een jaar waar je niet direct kunt terugvallen op ouders is waanzinnig waardevol en leerzaam. Een ervaring voor voor het leven.

Ultieme studentenleven

Met haar varsity teams, studentenverenigingen, enorme campussen en internationale studentengemeenschap is Amerika hét land voor een tussenjaar, waarin je meteen kunt wennen aan het ultieme studentenleven!

Ben jij er klaar voor?

Persoonlijke benadering en begeleiding staat bij ons altijd voorop.

Samen met StudyKings zit jij volgend semester achter de Amerikaanse schoolbanken. Door onze persoonlijke begeleiding ga jij goed voorbereid op pad.

Whatsapp met Paul de Koning

Ready?

WhatsApp met Paul

Wil jij op de hoogte blijven?

Wekelijks sturen we je toffe scholen
en leuke succesverhalen. 📬

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1
Whatsapp-StudyKings
StudyKings Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.