StudyKings StudyKings Meld jezelf aan
Onze diensten

Master in Amerika

Ga voor je Master in Amerika!

Word meester in je vak: Haal een Master’s Degree!

Verdiep je kennis met een Master Degree in Amerika. Na je bachelor en/of relevante werkervaring is een Master Degree een ideale vervolgstap in je carrière. Verdiep niet alleen de kennis maar vul ook je persoonlijke rugzak. Het is zeer aannemelijk dat jij samen studeert met studenten die reeds (vele) jaren werkervaring hebben. Een unieke mogelijkheid om jouw CV vorm te geven met een waardevolle Master.

Hoelang duurt een master in Amerika?

De duur van een master in de VS hangt af van het curriculum en de te behalen credits. De duur van een master varieert tussen één en drie jaar. Wist je dat ook het volgen van een online master mogelijk is in de VS?

Studeren in een unieke omgeving.

Studeer in een omgeving die niet te vergelijken is met Nederland. Ga voor het studentenleven in de States. Woon op campus, sluit je aan bij de studentenvereniging, bekijk de sportwedstrijden van de school… Beleef het avontuur!

Ga voor je kans!

Wil jij je maximaal verdiepen in een richting waar jouw passie ligt en dit combineren met een ongeëvenaarde internationale ervaring? Schrijf je dan in bij StudyKings en wij helpen jou je Master’s te halen!

Meld je aan!

Ben jij er klaar voor?

Persoonlijke benadering en begeleiding staat bij ons altijd voorop.

Samen met StudyKings zit jij volgend semester achter de Amerikaanse schoolbanken. Door onze persoonlijke begeleiding ga jij goed voorbereid op pad.

Whatsapp met Paul de Koning

Ready?

WhatsApp met Paul

Wil jij op de hoogte blijven?

Wekelijks sturen we je toffe scholen
en leuke succesverhalen. 📬

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1
Whatsapp-StudyKings
StudyKings Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.