StudyKings StudyKings Meld jezelf aan

Toelating

Om op een Amerikaanse school te worden toegelaten dienen er een aantal testen te worden afgerond. Welke testen voor jou van toepassing zijn hangt af van je academische achtergrond. Ga je naar Amerika als ‘Freshman’ (toekomstige eerstejaars student) dan is waarschijnlijk een SAT-test en een Engelse-test (TOEFL, IELTS of Duolingo) verplicht. De SAT-test toetst je beheersing van Engelse taal en Wiskunde. De Engelse-test toetst je beheersing van je Engelse taal op basis van lezen, spreken, luisteren en schrijven.
Ben je al een opleiding in Nederland gestart en wil je deze vervolgen óf rond je een bachelor opleiding hier af, dan is waarschijnlijk alleen een Engelse-test verplicht.
StudyKings bekijkt per persoon welke testen van toepassing zijn. Daarnaast begeleiden we je om deze zo goed mogelijk voor te bereiden.

Ben jij er klaar voor?

Persoonlijke benadering en begeleiding staat bij ons altijd voorop.

Samen met StudyKings zit jij volgend semester achter de Amerikaanse schoolbanken. Door onze persoonlijke begeleiding ga jij goed voorbereid op pad.

Whatsapp met Paul de Koning

Ready?

WhatsApp met Paul

Wil jij op de hoogte blijven?

Wekelijks sturen we je toffe scholen
en leuke succesverhalen. 📬

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1
Whatsapp-StudyKings
StudyKings Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.