StudyKings StudyKings Meld jezelf aan

Studeren

Om in Amerika te mogen studeren op college/university dien je aan dezelfde minimale eisen te voldoen als de minimale instroomeisen voor hoger onderwijs (HBO) in Nederland. Een MBO4, HAVO of VWO diploma zijn vereist.

Het onderwijssysteem in Amerika is anders dan in Nederland. Scholen in Amerika bepalen, naast de minimale eisen, zelf hun academische toelatingseisen en deze zijn dus per school helemaal verschillend. De ene school heeft hele hoge toelatingseisen en de andere school heeft lage(re) toelatingseisen. Je cijfers spelen dus een belangrijke rol.

Twijfel je over je academische achtergrond of wil je meer weten over jouw persoonlijke situatie? Neem contact met ons en laat op deze pagina je gegevens achter. We nemen binnen enkele werkdagen contact met je op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Studeren in Amerika is over het algemeen een stuk duurder dan studeren in Nederland. De kosten van een jaar studie in Amerika (‘cost of attendance’) liggen tussen de $25.000 en $70.000(!) per jaar. Deze kosten zijn geheel afhankelijk van de school en de gewenste studie die je kiest. We hebben het hier over de totale kosten van een jaar studeren inclusief collegegeld, wonen op campus, eten/drinken, verzekeringen, etc, etc.

Jazeker! Het is mogelijk om als ‘Graduate Student’ in Amerika te gaan studeren. Je volgt dan een masterprogramma in plaats van een bachelorprogramma.

StudyKings staat in contact met meer dan duizend Amerikaanse universiteiten. Op basis van je academische achtergrond en kwaliteit en natuurlijk je persoonlijke wensen en eisen zijn bepaalde scholen een match en bepaalde scholen misschien niet. Uiteindelijk bepaal je zélf naar welke school je wilt gaan op basis de beste match en alle beschikbare informatie. Afhankelijk van de universiteit die je kiest kan je een studie kiezen aan deze school. Amerikaanse universiteiten bieden over het algemeen veel studies aan en je kiest de studie die het beste bij je past.

Ben jij er klaar voor?

Persoonlijke benadering en begeleiding staat bij ons altijd voorop.

Samen met StudyKings zit jij volgend semester achter de Amerikaanse schoolbanken. Door onze persoonlijke begeleiding ga jij goed voorbereid op pad.

Whatsapp met Paul de Koning

Ready?

WhatsApp met Paul

Wil jij op de hoogte blijven?

Wekelijks sturen we je toffe scholen
en leuke succesverhalen. 📬

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1
Whatsapp-StudyKings
StudyKings Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.