StudyKings StudyKings Meld jezelf aan

Jij en StudyKings

Er komt veel kijken bij een toekomstige transfer naar de VS. Denk aan het maken van testen, aanmeldingsdeadlines van scholen, visumaanvraag, etc. Begin dus op tijd…

Hoe eerder je volledig bent geïnformeerd over je kansen en mogelijkheden, des te eerder kan je een goede keuze maken voor jouw toekomst! Hoe eerder je start, hoe meer mogelijkheden er voor jou beschikbaar zijn.

Jazeker! Het is mogelijk om te starten als ‘Freshman’ (eerstejaars student), maar ook als ‘Transfer Student’. Een ‘Transfer Student’ is een student die al één of meerdere jaren hoger onderwijs heeft afgerond (in Nederland of een ander land) en zijn/haar opleiding gaat voortzetten in Amerika middels een ‘transfer of credit’. Belangrijk hierbij is het overzetten van cijfers en studiepunten naar Amerika om de hoger onderwijsopleiding te vervolgen (en eventueel ook af te maken) in Amerika. Wij weten exact wat wel en niet mogelijk is. Deze situaties zijn zeer specifiek en hierdoor vaak makkelijker om telefonisch door te nemen. Laat even je gegevens achter, dan bellen we je binnen drie werkdagen om jouw mogelijkheden te bespreken.

Je doet internationale ervaring op en verbetert je Engelse taalvaardigheid. Studeren in Amerika staat daarnaast zeer goed op je CV. Je laat zien niet bang te zijn om voor een studie in het buitenland te kiezen in een onbekende omgeving. Tenslotte is studeren op een Amerikaanse university een geweldige ervaring waarbij je vriendschappen voor het leven sluit en ervaringen opdoet die de rest van je leven bijblijven.

StudyKings staat in contact met meer dan duizend Amerikaanse universiteiten. Op basis van je academische achtergrond en kwaliteit en natuurlijk je persoonlijke wensen en eisen zijn bepaalde scholen een match en bepaalde scholen misschien niet. Uiteindelijk bepaal je zélf naar welke school je wilt gaan op basis de beste match en alle beschikbare informatie. Afhankelijk van de universiteit die je kiest kan je een studie kiezen aan deze school. Amerikaanse universiteiten bieden over het algemeen veel studies aan en je kiest de studie die het beste bij je past.

Ben jij er klaar voor?

Persoonlijke benadering en begeleiding staat bij ons altijd voorop.

Samen met StudyKings zit jij volgend semester achter de Amerikaanse schoolbanken. Door onze persoonlijke begeleiding ga jij goed voorbereid op pad.

Whatsapp met Paul de Koning

Ready?

WhatsApp met Paul

Wil jij op de hoogte blijven?

Wekelijks sturen we je toffe scholen
en leuke succesverhalen. 📬

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1
Whatsapp-StudyKings
StudyKings Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.